راه اندازی مجدد
اولین راهی که به نظر مردم میآید راهاندازی مجدد تلفن همراه با خاموش و روشن کردن آن است. با راهاندازی مجدد گوشی ارتباط تازهای با آنتنهای مخابراتی برقرار میشود و اغلب هم کارگشاست. این را هم باید اضافه کرد که استفاده از حالت پرواز در تلفن همراه نیز عملکرد راهاندازی مجدد را دارد.
airplane mode
اگر آنتن دهی تلفن همراه شما کم یا حتی صفر است، میتوانید برای جذب سیگنال آن را به مدت کوتاهی در حالت airplane mode قرار دهید. پس از خاموش کردن حالت هواپیما خواهید دید که احتمالاً سیگنال تقریباً قویای به تلفن همراه شما بازمیگردد.
power saving
قابلیت ذخیرهسازی انرژی یا همان power saving را خاموشکنید، البته باید گفت که این قابلیت موجب میشود تا شما مدتزمان بیشتری از تلفن همراه خود استفاده کنید اما توجه داشته باشید این کار بر روی آنتن دهی دستگاه شما تاثیر گذاشته و قدرت دریافت سیگنالهای مخابراتی را کاهش میدهد، پس بهتر است در زمان نیاز از قابلیت ذخیرهسازی انرژی استفاده کنید.
برداشتن موانع
موانع فیزیکی مثل برجها، ساختمانهای بلند، دیوارهای ضخیم در منزل باعث کم و ضعیف شدن سیگنالهای تلفن همراه شما میشود. پس میتوانید برای تقویت آنتن ، تلفن همراه خود را درجایی مانند نزدیک پنجره یا جایی که موانع فیزیکی کمی در اطراف دارد قرار دهید، تا سیگنال بیشتری را دریافت کنید.
دوری از وسایل الکترونیکی
وسایل الکتریکی مثل لپتاپ، آی پد، تلویزیون و رادیو، سیگنالهای مخصوص به خودشان را دارند و درنتیجه میزان سیگنالهایی که تلفن همراه شما دریافت میکند را کاهش میدهند. پس وسایل الکتریکی نزدیک به تلفن همراه خود را خاموشکنید و یا آن را از اینگونه وسایل دور کنید. همچنین شما میتوانید با خاموش کردن Wi-Fi و بلوتوث تلفن همراه خود، سیگنال بیشتری را دریافت کنید.
افزایش شارژ باتری
اگر شارژ باتری تلفن همراه شما به کمتر از نصف رسیده است حتماً’ آن را شارژ کنید بهطوریکه میزان شارژ آن به بیشتر از نصف برسد. باتری ضعیف و شارژ کم، قدرت سیگنالها را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد.
محیط باز
محیطهای بسته قدرت آنتن شما را کاهش میدهد پس بهتر است برای دریافت سیگنالهای باکیفیت در محیطهای باز برای صحبت کردن با تلفن همراه خود قرار گیرید از سویی دیگر بهتر است گوشی خود را به نحوی دست بگیرید که دریافت سیگنال بهدرستی انجام بگیرد زیرا قرار گرفتن دستتان بر روی آنتن قدرت آنتن دهی را کاهش میدهد.
باز کردن پنجره
اگر در خانه از کمبود سیگنال رنج میبرید اولین اقدام شما باز کردن یکی یا چند تا از پنجرههاست. بسیاری از اوقات با همین حرکت ساده امواج رفتوآمد کرده و آنتن دهی شما قویتر میشود. این اقدام در مورد خودرو نیز صادق است. اگر در جادهای بدون آنتن هستید احتمالاً با پایین کشیدن شیشه آنتن تلفن همراه شما تقویت میشود.
افزایش ارتفاع
خصوصیات برجهای مخابراتی بدین گونه است که امواج را با ارتفاع بالا پرتاب میکنند. هرچقدر بتوانید ارتفاع خود را بیشتر کنید احتمال تقویت آنتن شما وجود دارد. اگر در خانه هستید، برای مکالمه بهتر به طبقه بالا بروید و یا اگر در دشت و بیابان هستید میتوانید در نزدیکی تپهای را پیداکرده و در بالای آن سیگنال تلفن همراه خود را چک کنید.
تغییر اپراتور
قطعاً همه اپراتورها وسعت پوشش یکسانی ندارند. اگر از پوشش آنتن دهی تلفن همراه خود راضی نیستید میتوانید اپراتور خود را به صورت رایگان و با استفاده از طرح ترابردپذیری عوض کنید. در ایران همراه اول و ایرانسل بیشترین مناطق تحت پوشش را دارند.
دستگاههای تقویتکننده سیگنال
امواج رادیویی موبایل نمیتوانند از سطح زمین عبور کنند. پس در یک زیرزمین هیچ سیگنالی را دریافت نخواهید کرد و باید دنبال تقویتکننده آنتن تلفن همراه باشید. همچنین اگر در خانه سیگنال ضعیفی دارید نیز میتوانید از این دستگاه که انواع آن با قیمتهای مختلف در بازار موجود است خریداری کرده و استفاده کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید: