روز گذشته واحد پشتیبانی مشتریان سامسونگ با انتشار توییتی به کاربران هشدار داده بود که در صورت اتصال این تلویزیونها به اینترنت، در فواصل منظم از ویروس اسکنر استفاده کنند تا بدافزارهای احتمالی شناسایی شوند. در کنار این توییت ویدیویی هم وجود داشت که روش انجام این پروسه نهچندان آسان را به تصویر میکشید.
اما سامسونگ در پی واکنشهای منفی کاربران به این توییت که در مورد نحوه ویروسیابی در تلویزیونهایش بود، اقدام به حذف آن کرد.
دلیل اینکه چرا سامسونگ در این بازه زمانی به موضوع بدافزارها در تلویزیونهایش پرداخته مشخص نیست اما انتشار این توییت با واکنشهای منفی کاربران همراه شد و درنهایت واحد پشتیبانی مشتریان تصمیم به حذف آن گرفت.
مدتها از آخرین چالشهای امنیتی تلویزیونهای سامسونگ میگذرد. آخرین بار حدود دو سال قبل یک محقق امنیتی مؤسسه Equus Software مدعی شد که کدهای سیستمعامل این شرکت با عنوان تایزن حاوی ۴۰ آسیبپذیری روز صفر است که به هکر امکان کنترل تلویزیونها از راه دور را میدهد.
ویکی لیکس (WikiLeaks) حدود یک ماه قبل از آن هم با انتشار اسنادی مدعی شد سازمان CIA از بدافزاری با نام فرشته گریان یا Weeping Angel برای شنود بهوسیله تلویزیونهای سامسونگ استفاده کرده است.
این بدافزار که از طریق USB به تلویزیون رخنه میکند، با نفوذ به شبکه وای فای به تمام نام کاربریها و رمز عبورهای ذخیرهشده در مرورگر تلویزیون دست پیدا میکرد. در آن زمان سامسونگ با اشاره به قابلیتهای امنیتی سیستمعاملش تاکید کرد که تلویزیونها قابلیت شناسایی کدهای مخرب در سطح پلتفرم و اپلیکیشن دارند.
قطعا تلویزیونهای هوشمند شرکتهای دیگر نظیر سونی و ال جی هم از احتمال آلوده شدن به ویروسها در امان نیستند اما این کمپانیها تاکنون چنین اشارهای به وجود یا فقدان اسکنر ویروس خودکار در سیستمهای خود نکردهاند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید: