فناوری Power Over Ethernet) poe )
( Power Over Ethernet) فن آوری است که تغذیه را برای زیر ساختهای Lan را فراهم می آورد. شبکه استاندارد در واقع برق مصرفی مورد نیاز دستگاههای متصل به شبکه مانند تلفنهای IP، نقاط دسترسی بیسیم (AP)، دوربینهای امنیتی و سایر دستگاههای موجود در شبکه با استفاده از همان کابل شبکه LAN تامین میگردد. دراین تکنولوژی نیاز به وجود پریز برق در مکان دوربین برطرف شده لذا عملیات نصب بسیار ساده میشود. همچنین با استفاده از UPS (uninterruptible power supplies) ، کاربری این دستگاهها برای مدت زمان ۲۴ ساعت در یک روز یا ۷ روز یک هفته پایدار میشود
فناوری Power Over Ethernet)2 poe )
برای انتقال برق به صورت POE به دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) باید به دو زوج سیم از کابل شبکه برق وارد شود. اینکار می تواند توسط روش های مختلفی انجام شود. یکی از راه ها استفاده از منبع تغذیه POE یا دستگاه POE Injector می باشد. این دستگاه وظیفه تزریق انرژی برق را به کابل شبکه بر عهده دارد و می توان از آن برای تامین برق دوربین مداربسته استفاده نمود. POE Injector ها با ظرفیت های مختلف تولید می شوند و با توجه به تعداد پورت های ورودی و خروجی خود می توانند برق یک یا چند دوربین مداربسته یا دستگاه شبکه را به صورت POE تامین نمایند.
این اینجکتور POE ولتاژهای ۵V, 12V, 24V, 48V را ساپرت می کند.
از مزایای استفاده از POE نسبت به کابل کشی ، میتوان به موارد زیر اشاره نمود : ۱٫ هزینه پایین تر ۲٫ میزان خرابی کمتر ۳٫ تعمیر و نگهداری آسانتر ۴٫ نصب و راه اندازی آسانتر ۵٫ انعطاف پذیری بیشتر
POE راهی است که به کمک آن میتوان دوربینها را از طریق کابل اترنت تغدیه کرد و در عین حال از طریق همان کابل آنها را به شبکه متصل نمود. با POE در حالی که یک اتصال دائم و پایدار میان دوربین و شبکه وجود دارد؛ بدون نیاز به کابل کشی اضافه برای برق مورد نیاز دوربین، از همان کابل شبکه استفاده می شود. در صورت استفاده از دوربین های POE، نیاز دارید از سوئیچهایی در شبکه استفاده کنید که این قابلیت را پشتیبانی کنند و مبتنی بر POE باشند و بتوانند همراه با دیتا، انرژی دستگاههای متصل شده را نیز تأمین کنند.
POE از یک کابل شبکه Cat6, Cat5e, Cat5 و یا Cat7 برای اتصال برق و شبکه به دوربین استفاده می کند. دوربین های تحت شبکه ای که دارای قابلیت POE هستند؛ دارای یک سوییچ برق اختصاصی داخلی می باشند که امکان ارسال برق از طریق کابل شبکه را مهیا می کند. در حالی که دوربین هایی که فاقد این سوییچ هستند (دوربین هایی که قابلیت POE ندارند) فقط قادر به ارتباط با شبکه از طریق کابل اترنت می باشند و نیاز به تغذیه ی جداگانه دارند.
در سیستمهای نظارت تصویری اتصال به شبکه از اهمیت زیادی برخوردار می باشد؛ چرا که از طریق شبکه تصاویر به NVR منتقل شده و ضبط میشود. برخلاف اتصال های بی سیم، اتصال POE به طور مستمر و دائم ارتباط مابین دوربین و شبکه را حفظ می کند. به این معنا که دوربین IP شما قادر به ارسال تصاویر بصورت پایدار و بدون قطعی احتمالی به سمت NVR می باشد. همچنین در اتصال مستقیم سرعت انتقال اطلاعات بالتر از اتصال بی سیم می باشد.
POEدارای دو استاندارد )+ IEEE 802.3at (POE و ( IEEE 802.3af (POE و یک استاندارد پیش نویس IEEE 802.3bt ( IEEE 802.3bt Draft ) می باشد که استاندارد ۸۰۲٫۳bt هنوز به صورت رسمی ارائه و تدوین نشده است . مشخصه متمایز کننده استاندارد های POE توان کاری آنها است. در ۸۰۲٫۳af تامین کننده تغذیه (سوئیچ POE) می تواند ۱۵٫۴ وات برق(حداقل ۴۴V DC و mA 350) را روی کابل شبکه ارسال کند که ۱۲٫۹۵ وات آن به مصرف کننده (دوربین آی پی) می رسد و مابقی در مسیر کابل به هدر می رود.
در استاندارد ۸۰۲٫۳at که POE+ هم گفته می شود منبع می تواند حداکثر ۳۰ وات را روی کابل ارسال کند که حدود ۲۵٫۵ وات آن برای مصرف کننده قابل استفاده خواهد بود و حداکثر جریان ۶۰۰ میلی آمپر می باشد. در ۸۰۲٫۳bt نیز قرار است که منبع تا حداکثر۱۰۰ وات را روی کابل ارسال کند که چیزی در حدود ۷۵ تا ۸۵ وات آن در سمت مصرف کننده قابل دریافت باشد. در حال حاضر شرکت دی – لینک دو مدل از سوئیچ هوشمند سری DGS-1100-10MPP و DGS-1100-26MPP را ارائه کرده است که از جدیدترین استاندارد IEEE 802.3bt پشتیبانی می کند و می تواند تا حداکثر ۷۵ وات را بر روی پورت های مربوطه فراهم آورد.
زمانی که یک پورت در وضعیت “down” قرار دارد، سوئیچ اقدام به غیرفعال کردن موقتی POE در روی آن خواهد کرد. اما سوئیچ باز هم باید به منظور شناسایی دستگاه هایی که ممکن است به این پورت متصل گردند، آماده باشد. در این صورت وصل کردن دستگاهی که نیاز به تامین برق از سوی سوئیچ دارد باعث خواهد شد تا سوئیچ مزبور POE را در روی آن پورت فعال کرده و انرژی درخواستی را در اختیار دستگاه قرار دهد. در مورد IEEE 802.3af جریان ضعیفی از برق در داخل کابل اترنت قرار داده می شود. سپس سوئیچ سیگنال دریافتی را مورد بررسی قرار داده و میزان مقاومت آن را اندازه گیری می کند. در صورتیکه این میزان برابر با ۲۵۰۰ اهم بوده باشد.، فرض بر آن گذاشته می شود که دستگاهی با توانایی استفاده از POE به این پورت متصل گشته است. یک سوئیچ می تواند با ارسال سیگنال هایی با ولتاژهای مختلف اقدام به اندازه گیری مقدار مقاومت جریان کرده و سپس بسته به این میزان، مقدار جریان معینی را در داخل سیم قرار می دهد. در حقیقت میزان مقاومتی که بر روی جریان ارسالی از سوئیچ توسط دستگاه متصل اعمال می شود نشان دهنده کلاس مخصوصی است که دستگاه مزبور در داخل آن طبقه بندی خواهد شد. جدول زیر نشان دهنده کلاس های مختلف POE و مقدار جریانی است که در مورد هرکلاس در داخل سیم قرار داده می شود.
کلاس پیش فرض صفر در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از کلاسها (سوئیچ و یا دستگاه متصل به آن) قادر به شرکت در پروسه شناسایی کلاس انرژی نباشد.
دربیشتر دوربین های تحت شبکه استاندارد ۸۰۲٫۳af مورد استفاده قرار می گیرد. برای دوربین های ساده مثل سقفی یا لوله ای و دوربین های صنعتی ثابت این توان کافی است. ولی دوربین های گردان PTZ و نیز دوربین هایی که دارای مدار گرم کن و فن هستند؛ نیاز به توان بیشتری دارند. ۸۰۲٫۳at و ۸۰۲۳٫bt این امکان را به وجود می آورند تا توان بیشتری از طریق کابل اترنت در اختیار دوربین های پر مصرف قرار گیرد.
این فن آوری موجب صرفه جویی در کابل کشی می شود، به شما امکان می دهد با آزادی بیشتری دستگاههای تحت شبکه خود را در هر فضای دل خواهی مورد استفاده قرار دهید. از سوی دیگر با توجه به اینکه در یک شبکه پیشرفته، به طور حتم از UPS و منابع پشتیبان انرژی استفاده شده است، سوییچها تا مدتی پس از قطع برق همچنان می توانند به کار خود ادامه دهند. اگر در شبکه ای دستگاههای کاربردی مانند دوربین های تحت شبکه از قابلیت PoE برخوردار باشند و انرژی خود را به طور مستقیم از سوییچهای PoE تأمین کنند، با قطع برق و روشن ماندن سوییچها با استفاده از UPS ، میتوانند به کار خود ادامه دهند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید: