یکی از نقاط ضعف اصلی گوشیهای هوشمند عمر باتری آنهاست. در بیشتر موارد با یکبار شارژ ، بیش از یک روز نمیتوان از باتری گوشی هوشمند استفاده کرد. اما علت بخشی از عملکرد ضعیف باتری گوشیهای هوشمند خود ما هستیم. چرا که بسیاری از کاربران باتری دستگاه خود را به روشهایی اشتباه شارژ میکنند. همواره به این نکته اشارهشده است که شارژ باتری گوشی هوشمند بهتر است زمانی که عمر باتری رو به پایان است صورت بگیرد و شارژ باتری در فواصل کوتاهتر به باتری آسیب میرساند. اما نتایج پژوهشی جدید مخالف این مسئله را نشان میدهد.
در گزارشی که در وبسایتی متعلق به شرکت باتری کادکس به نام باتری یونیورسیتی (Battery University) آمده به موضوع حساسیت باتریهای یون لیتیوم موجود درگوشیهای هوشمند نسبت به تنش پرداخته است. همانند انسانها، تنش بیشازاندازه در بلندمدت میتواند بر عمر باتری گوشی هوشمند تأثیر منفی داشته باشد.
اگر می خواهید باتری دستگاه خود را در بهترین شرایط حفظ کنید و در طول روز نسبت به عمر باتری آن نگرانی نداشته باشید باید به برخی نکات توجه کنید:
به گزارش باتری یونیورسیتی، اتصال گوشی هوشمند به برق پس از شارژ کامل باتری در بلندمدت بر باتری تأثیر منفی میگذارد. پسازآنکه باتری گوشی هوشمند ۱۰۰ درصد شارژ میشود در صورت تداوم اتصال به برق دستگاه در شرایط تنش بالا قرار میگیرد که به از بین رفتن باتری منجر خواهد شد. جدا کردن گوشی هوشمند از برق پس از شارژ کامل باتری مانند شل کردن عضلات پسازانجام تمرینات ورزشی شدید است.
بنا بر گزارش باتری یونیورسیتی، یون لیتیوم نیازمند شارژ کامل نیست و انجام این کار نیز مطلوب نیست. در حقیقت، بهتر است باتری یون لیتیوم را شارژ کامل نکنید زیرا ولتاژ بالا موجب ایجاد تنش در باتری میشود و در بلندمدت آن را از بین میبرد. پس حداقل زمان هایی که مجبور نیستید بهتر است باتری گوشی هوشمند را ۱۰۰ درصد شارژ نکنید.
اگر قصد دارید گوشی هوشمند شما در کل روز شارژ داشته باشد شاید این مسئله عجیب به نظر برسد اما هر زمان از روز که میتوانید گوشی هوشمند خود را شارژ کنید.
این طور به نظر میرسد که باتری گوشیهای هوشمند اگر در طول روز چند بار شارژ شوند از شرایط بهتری برخوردار خواهند بود تا آنکه زمان هشدار شارژ کم به برق متصل شوند . بنا بر گزارش وبسایت باتری یونیورسیتی، اتصال گوشی هوشمند به برق هنگامیکه ۱۰ درصد از شارژ خود را ازدستداده بهترین سناریو محسوب میشود. آشکار است که امکان این مسئله برای بسیاری از کاربران وجود ندارد ازاینرو هر زمان که میتوانید گوشی هوشمند خود را شارژ کنید. به گفته باتری یونیورسیتی، اتصال چندباره گوشی هوشمند به برق و جدا کردن آن در روز گزینه بهتری نسبت به یک شارژ بلندمدت است.
باتری گوشیهای هوشمند نسبت به گرما بسیار حساس هستند و برخی شرکتهای تولیدکننده تلفن همراه مانند اپل جدا کردن برخی قابهای مشخص هنگام شارژ دستگاه را برای جلوگیری از حبس گرما توصیه میکنند. اگر متوجه گرمای بیشازاندازه دستگاه خود هنگام شارژ شدید در صورت استفاده از قاب ابتدا آن را جدا کنید. اگر گوشی هوشمند شما در مکانی شارژ میشود که آفتاب به آن میتابد برای دستگاه خود یک سایهبان درست کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید: